Крупним планом: як виглядає співачка Камалія без макіяжу і фотошопу

Камалія - не тільки відома українська співачка, а й колишня модель. При цьому артистка ніколи не показується на публіці без макіяжу.

У 2008 році Камалія отримала титул “Міс світу”. Українська красуня обійшла конкурсанток з сорока країн світу, назавжди вписавши своє ім’я в історію змагання. Цей статус відразу примножив її дохід за виступи і вивів у світ.

Камалія на конкурсі Місіс світу 2008
Камалія на конкурсі Місіс світу 2008

Цікаво, що багато хто до цих пір вважає, що своєю короною вона зобов’язана чоловікові Мохаммаду Захуру, який купив для дружини перемогу. Чоловік співачки є доларовим мільярдером і входить в список ста найбагатших людей України. Сама ж Камалія заперечує подібні чутки і запевняє, що на конкурсі такого рівня корони не продаються.

Камалія з чоловіком
Камалія з чоловіком

Зараз Камалія має багато шанувальників. За її Інстаграм-блогом стежать понад 200 тисяч осіб. Там співачка публікує свіжі знімки і ділиться моментами з особистого життя. При цьому артистка завжди показує себе тільки з кращого боку. У кадрі вона з’являється з гарною зачіскою і макіяжем. Однак нещодавно в Мережі з’явилися фото, де Камалія стала без фотошопу, фільтрів і макіяжу.

На першому знімку Камалія відображена на власному городі (її сім’я живе в приватному будинку з ділянкою). Співачка позує без краплі макіяжу на обличчі. Волосся вона зібрала в хвіст, а в руках тримає тазик з томатами.

Камалія без макіяжу
Камалія без макіяжу

На другому знімку, яке потрапило в Мережу, Камалія відображена в лісі, куди вона вийшла за грибами.

Камалія без макіяжу
Камалія без макіяжу

На наступному знімку артистка позує з чоловіком похилого віку. На її обличчі так само немає макіяжу.

Камалія без макіяжу
Камалія без макіяжу

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.