Без макіяжу, з розпатланим волоссям і обернулася в ковдру: як виглядає Могилевська вранці після свят?

Співачка Наталя Могилевська - з тих, хто не соромиться з'являтися на публіці без макіяжу і дизайнерських нарядів. Тому вранці вона нерідко робить селфі.

Після затяжних травневих вихідних Наталя вирішила поговорити про здоровий сніданку. В якості ілюстрації вибрала фотографію, де вона вранці за ноутбуком загорнулася в величезний халат або плед. В руках вона тримає стакан, де насіння Чіа вимочити в молоці або кефірі.

“Діліться своїм рецептом швидкого сніданку, а я поділюся секретами приготування швидкого сніданку з насінням Чіа. 1-1,5 столові ложки Чіа залити 150 мл Гречана молоком (можна будь-яким, але я люблю найбільше Гречана). Відразу перешкодити і повторити цю дію ще через хвилин 5, тому що Чіа склеюється і утворює згустки”,

– розповіла співачка і продюсер Наталя Могилевська.

Наталя Могилевська показала, як виглядає вранці після свят
Наталя Могилевська показала, як виглядає вранці після свят

“Додати підсолоджувач, яким ви користуєтеся. Хтось стевією, хтось просто цукром, а я найбільше люблю сироп агави, який не має специфічного присмаку. Далі в цю основу можна додавати будь-які ягоди, віддаю перевагу лохину або полуницю, але саме смачне це сезонні персики”,

– продовжила виконавиця.

“Найголовніше! ️почекати мінімум 30-40 хвилин. Кращий варіант рецепта закинути все це з вечора, а вранці з’їсти. Головне не холодним “,

– резюмувала Могилевська.

Нагадаємо, Наталія нерідко викладає рецепти корисної та смачної їжі. Вона стежить за своєю фігурою, раціоном, тому виключила багато з харчування. Йдеться про цукор, хлібобулочні вироби, легких вуглеводах і так далі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.