Як Настя Каменських відсвяткувала 34-річчя: зібрала найближчих і влаштувала мексиканську вечірку

4 квітня відома українська співачка Настя Каменських відсвяткувала свій 34-й день народження.

Настя Каменських зовсім недавно повернулася з Мексики. Там артистка відпочивала разом зі своїми близькими подругами і мамою. Настя не тільки розслаблялася на пляжі, але і знімала власне реаліті “Дівчата рулять”, де показала так зване психологічне перезавантаження.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною

Схоже, Каменських настільки сподобалася Мексика, що вона вирішила свій 34-й день народження відсвяткувати у Мексиканській стилі. Артистка приміряла образ Фріди Кало – мексиканської художниці, найбільш відомої автопортретами.

Настя Каменських приміряла образ Фріди Кало
Настя Каменських приміряла образ Фріди Кало

Перед гостями Настя постала в напівпрозорій чорній сукні з корсажем, масивних сережках і з вінком зі штучних квітів на голові. Також співачка зробила знамениту монобровь як у Фріди Кало.

Образ Насті Каменських на святі
Образ Насті Каменських на святі

Святкування дня народження пройшло в невеликому ресторані з великими панорамними вікнами. Були тільки найближчі друзі та родичі Насті.

Святковий стіл був прикрашений квітами і традиційним мексиканським декором. Серед страв були овочеві, сирні та м’ясні нарізки, салати, а також на столі стояла мексиканська текіла.

Святковий стіл

Розважала присутніх гостей латиноамериканська музика. В кінці свята винесли святковий торт, на якому красувався портрет Фріди Кало.

Святковий торт
Святковий торт

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.