Леся Никитюк в в’язаному купальному костюмі похвалилася формами прямо перед носом у одруженого Притули

Як відомо, на Новому каналі почалися зйомки одинадцятого сезону шоу "Хто зверху?", незмінними ведучими якого є Леся Никитюк та Сергій Притула.

Леся Іванівна Никитюк показала трохи з закулісся телепроекту. Зокрема, вона позувала в в’язаному ліфі і джинсах прямо перед своїм колегою Сергієм Притулою. До слова, Никитюк та Притулі вже давно приписували спільний роман. Зупиняє тільки одне – у Сергія є дружина і діти, а ось Леся офіційно абсолютно вільна, і, судячи з усього, готова зустрічати нові відносини.

Відносно особистому житті Никитюк також варто відзначити, що в пресі ходили чутки з приводу її зв’язку з телеведучим “МастерШеф” Ектором Хіменес-Браво, однак інформація не підтвердилася в офіційних джерелах.

Як відомо, на знімальному майданчику проекту “Хто зверху?” довгонога теледіва з’явилася у вбранні від відомого українського бренду the Coat, який належить модельєра Катерині Сільченко.

Леся Никитюк блиснула на всю країну стрункою талією, яку підкреслила зав’язками: бюст не залишився без уваги

Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?
Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?
Леся Никитюк на зйомках шоу Хто зверху?

Волосся ведуча трохи накрутила і зібрала в об’ємний хвіст. А макіяж не примітний, повсякденний. Саме в такому образі публіка побачить свою куміршу в новому сезоні розважального проекту.

До слова, Леся Никитюк недавно повернулася з відпочинку, тому на її тілі красується приємний і природний загар, який надає фотографіям телеведучої літнього настрою. А ви чекаєте новий сезон “Хто зверху? “.