Настя Каменських вразила зміною іміджу: відростила моноброву і одягла вінок на голову

4 квітня відомій співачці Насті Каменських виповнилося 34 роки. У цей день вона приміряла незвичний образ.

На 34-й день народження Настя Каменських влаштувала невелику вечірку в мексиканському стилі. Артистка приміряла образ Фріди Кало – мексиканської художниці, найбільш відомою автопортретами, а також своєю незвичайною зовнішністю.

Настя Каменських приміряла образ Фріди Кало
Настя Каменських приміряла образ Фріди Кало

Перед гостями Настя постала в напівпрозорій чорній сукні з корсажем, масивних сережках і з вінком зі штучних квітів на голові. Також співачка зробила знамениту моноброву, як у Фріди Кало.

Співачка опублікувала фото в своєму Інстаграм-блозі, де вона постає в шикарному образі Фріди Кало.

Користувачі Мережі оцінили образ улюблениці і порівняли її не тільки з Фрідою Кало, а й з голлівудською актрисою Сальмою Хайєк.

“Боже, яка гарна! Сальма, ти? “,” Ой, я подумала Сальма Хайек “,” Настя, ти така гарна, тобі так іде цей образ “,” Вау! Це абсолютно Ваш образ “,” Дуже красиво! Фріда Кало “,” Ну який образ точний. Сальма Хайек вже нервово курить “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Настя Каменських тільки недавно повернулася в Україну. До цього вона близько місяця провела в Мексиці разом зі своєю кращою подругою і мамою. Дівчата не тільки відпочивали, але й знімали реаліті “Дівчата рулять”. Настя порадує фанатів 10 серіями реаліті, де покаже свої пригоди, труднощі, одкровення, а також вразить щирими емоціями і переживаннями.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.