Юрій Горбунов з дитинства привчає сина до серйозної техніки: подарував синочку яхту?

Як відомо, зараз телеведучий Юрій Горбунов разом зі своєю дружиною Катериною Осадчою відпочиває в Туреччині. Передбачалося, що вони поїхали туди удвох.

Однак зараз, судячи з фото Юрія в соціальній мережі Інстаграм, з ними знаходиться і їх син Ваня. До слова, сенсацією тижня як і раніше залишається те, що Катерина Осадча чекає своєї третьої дитини. Новина про цікаве положення вона розсекретила недавно в програмі “Світське життя” на телеканалі 1 + 1. Першим, хто дізнався про вагітність Катерини, стала співачка Оля Полякова.

Юрій Горбунов показав фото з відпустки, де він дозволив синові сісти за кермо яхти

Маленький Ваня сидить на величезному шкіряному кріслі чорного кольору, і дивиться в бінокль. У вікно видно інші яхти, які стоять уздовж причалу

“Що там на горизонті, мій капітан?”, – підписав знімок Юрій Горбунов.

Відзначимо, Українська телеведуча Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов чекають народження другої спільної дитини. Зараз знаменитості насолоджуються часом, який проводять на відпочинку в Туреччині. Днями Юрій відсвяткував іменини і його кохана оприлюднила серію красивих фото і адресувала коханому приємні слова. Передбачається, що це їх останній відпустку за той час, поки Катя в положенні. Адже з певного періоду літати на літаку вагітним заборонено.

Також Катерина не розкриває стать майбутньої дитини, і не говорить який же у неї точний термін, тому фанатам складно визначити, коли саме теледіва остаточно піде в декрет.

Приховували стосунки 5 років: історія любові телеведучих Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.