Йому там року 4: кулінар Ектор Хіменес-Браво показав дитяче фото

Кулінар Ектор Хіменес-Браво, який недавно похвалився тим, що отримав українське громадянство, показав рідкісне сімейне фото часів дитинства.

Знімком він поділився на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. На знімку Ектору приблизно 4-5 років. Він кучерявий, волосся темне, проте посмішка така ж щира і широка. Поруч з ним стоять очевидно його старші сестра і брат.

“Завдяки фотографіям ми можемо подорожувати в часі. А Ви б хотіли по-справжньому повернутися в минуле? Щоб тоді змінили? Про біткоіни ні слова “,

– написав кулінар і телеведучий програми “МастерШеф “.

Нагадаємо, з 2011 року активно розвивалася кар’єра Ектора на телебаченні. Саме з цього року він остаточно вирішив, що планує жити в Україні. Спочатку він стає суддею кулінарного шоу “МастерШеф ” на телеканалі СТБ, потім – експертом шоу “Все буде добре “. Також Хіменес-Браво входив до складу журі “МастерШеф. Діти ” і “МастерШеф. Кулінарний випускний “.

Таким чином, ось уже десять років Хіменес-Браво є незмінним суддею знаменитого кулінарного шоу України. Ще в Ектора з’явилося власне шоу – “Прокинься з Ектором “. А в 2021 році ми побачимо його в журі “МастерШеф. Професіонали-3 “.

Нещодавно телеведучий і кулінар похвалився тим, що отримав паспорт громадянина України. Він практично в ідеалі володіє українською мовою, який освоював протягом усього часу, поки жив в Україні.

У Ектора тут навіть є власний будинок під Києвом, який він нерідко показує в соціальній мережі Інстаграм.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!