“І ця роздяглася!”: Тіна Кароль позувала на фото, скинувши всю непотрібний одяг

Ніхто з прихильників першої української артистки Тіни Кароль не стане сперечатися, що вона - жінка неймовірної краси. Незважаючи на маленький зріст, вона є прикладом для багатьох моделей.

Саме тому кожну фотосесію телеведучої та співачки оцінюють як справжній витвір мистецтва – там є і душа, і професіоналізм, і впевненість, і шарм, і ніжність, і жіночність.

Дивлячись на фото цієї жінки навіть складно уявити, через що їй довелося пройти, щоб стати такою сильною і самодостатньою.

Зараз публіка і віддані фанати співачки захоплюються знімками, які поп-діва оприлюднила в мережі.

Там вона зробила кілька Селфі. Видно, що на ній в цей момент нічого не надіто. Але, з огляду на великий план фотографії, нічого вульгарного або забороненого на знімках немає – одна естетика і жіночність.

Тіна Кароль позувала для нового фото не дуже одягненої

Тіна Кароль позувала для нового фото не дуже одягненої

Нагадаємо, нещодавно навколо поп-діви української сцени розгорівся новий скандал. Його причиною став продюсер каналу 1 + 1 Володимир Завадюк.

Завадюк 11 травня в Instagram заявив, що під час свого недавнього публічного виступу не дуже вдало вибрав слова, коли заявив, що історія романтичних взаємин між тренерами проекту, співачкою Тіною Кароль і Даном Баланом була “створена синтетично ” заради рейтингів програми.

“Спостерігаючи, який резонанс викликало мою заяву на ” ночі нових ідей “, відчуваю необхідність пояснити ситуацію. Судячи з усього, слова для виступу було вибрано не дуже вдало, що спричинило неабияку кількість помилкових інтерпретацій. Перш за все, я висловив свою особисту думка і бачення як продюсера”,

– написав він.

За словами чоловіка, головне завдання продюсера проекту “Голос країни ” – вчасно побачити “хімію ” між артистами. Самі Тіна і Дан дану ситуацію не коментували.