Дружина Віктора Павлика на останньому місяці вагітності не боїться подорожувати

Концертний директор і дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова знаходиться на дев'ятому місяці вагітності.

Якщо вірити прогнозам лікарів, то вже 13 червня, прямо на власний день народження, їй доведеться народжувати свого первістка. Сама Катя вже хвалиться в Інстаграм-акаунті величезним животом, і скаржиться, що вже не так комфортно кудись подорожувати. А адже раніше подорожі – це була основа її життя. Вона з чоловіком Віктором Павликом завжди кудись їздила, проводила гастролі і заходи. Навіть тепер, за кілька тижнів до пологів, не відмовляється від дороги. Хоча зізнається, що вже складно довго стояти на ногах і навіть сидіти. Все більше часу хочеться проводити в ліжечку, відпочиваючи, щоб не боліла спина.

Проте, днями вона вирушила до Одеси, де провела невелике уїк-енд

Фотографії виклала в соціальній мережі Інстаграм. Відомо, що Катерину супроводжував її зоряний чоловік Віктор Павлик.

Також нагадаємо, що недавно вагітна дружина відомого українського артиста, кумира тисяч телеглядачів і шанувальників запальної музики Віктора Павлика Катерина Репяхова похвалилася новою фотосесією, де її можна побачити в піднесеному настрій за ручку з коханим чоловіком.

Про це стало відомо завдяки публікації Катерини Репяховой в мережі Instagram.

 

Репяхова вже абсолютно точно запевнила, що у них з Віктором Франковичу буде хлопчик, якого назвуть Михайлом. Ідея цього імені належала Катерині, але Віктор її однозначно підтримав.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.