Камалія святкує 44-й день народження: ТОП-6 маловідомих фактів про артистку

Сьогодні, 18 травня, відома українська співачка Камалія святкує свій 44-й день народження.

Камалія – модель, співачка, бізнесвумен, дружина і мама. Сьогодні, 18 травня, артистка приймає поздоровлення з днем народження. У цей день ми зібрали 6 маловідомих фактів про творче та особисте життя артистки.

  1. Справжнє ім’я Камалії – Наталія Шмаренкова. псевдонім співачки придумала її мама, яка була її продюсером на початку творчого шляху.
  2. Камалія має 3 вищих освіти. Останню вона отримала в 2018 році. Співачка з відзнакою закінчила Національний університет фізичного виховання і спорту за спеціальністю “спортивна підготовка в олімпійських видах спорту “.
Камалія в 2018 році отримала 3 вищу освіту
Камалія в 2018 році отримала 3 вищу освіту

3. Камалія має сильний, рідкісний голос – 4 октави колоратурного сопрано. Вона може бути оперною співачкою.

4. Камалія професійно займається кінним спортом. Вона є однією з найкращих наїзниць в Україні. Камалія не раз брала участь в змаганнях і виборола чимало престижних нагород.

Камалія професійно займається кінним спортом
Камалія професійно займається кінним спортом

5. Нещодавно Камалія знялася в голлівудському фільмі разом з Шерон Стоун. Прем’єра фільму ще не відбулася через пандемію коронавируса.
6. Не дивлячись на те, що Камалія є дружиною мільярдера і має помічниць по будинку, артиста сама вважає за краще готувати для своєї сім’ї. При цьому співачка часто балує свого пакистанського чоловіка українськими стравами. Традиційні пакистанські страви співачка готує тільки на свята.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.