Надя Дорофєєва в кислотному міні-платті блиснула на престижній премії (ФОТО)

Співачка, яка виступає під псевдонімом DOROFEEVA, недавно засвітилася на українському заході, куди зібрався весь місцевий бомонд. Виглядала вона там надзвичайно.

Цей захід – церемонія нагородження номінантів Viva! Awards. Надя Дорофєєва опублікувала собі в Інстаграм фотографії з заходу. Виглядала співачка там просто шалено – коротке кислотне плаття в стилі Дорофеєвої. Посмішка, розкішний макіяж і зачіска – це просто особливість, яка робить Надю помітною в натовпі.

“За пару годин до отримання нагороди Viva! Awards. Цей рік був надзвичайно складним і змусив весь світ жити за новими правилами. І ми всі з цим впоралися! Змінилися і правила у творчій сфері. Коли артисти пішли на самоізоляцію, з’явилося так багато гідного і яскравого матеріалу, що в цьому потоці пробитися стало складніше в сто раз “, – написала Надія Дорофєєва.

“І зараз набрати навіть 10 млн переглядів стало справжнім викликом! Я щаслива, що нам це вдалося – і мій дебютний трек gorit почули і полюбили мільйони людей, він до цих пір не покидає головні музичні чарти, а кліп набрав вже 50 млн переглядів “, – висловилася співачка і артистка, яка працює з продюсером Потапом.

Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards

Нещодавно Дорофєєва показала фото в цьому ж сукню, де засвітила свою білизну.

У коментарях 41-річна телеведуча Маша Єфросиніна запитала фанатів: “Підніміть руку, хто наблизив фотку? “.

Відзначимо, що українській артистці Наді Дорофєєвої 31 рік. Знаменита співачка заміжня за 32-річним українським співаком Володимиром Дантесом.