Ані Лорак, Надя Дорофєєва, Лоліта та інші зіркові красуні, які повелися на альфонсів: кохання зле

Для багатьох чоловіків знаходитися у відносинах з більш успішною і багатою жінкою — справжнє випробування. Втім, це бентежить далеко не всіх.

У сучасному світі гендерні стереотипи вже давно розвіялися і в тому, що дами утримують своїх кавалерів, немає нічого дивного. Відомі красуні з нашої сьогоднішньої добірки знайомі з цим не з чуток.

Лоліта і Дмитро Іванов

Лоліта і Дмитро Іванов
Лоліта і Дмитро Іванов

П’ятий шлюб Лоліти Мілявської з фітнес-тренером Дмитром Івановим закінчився гучним скандалом. Вся справа в тому, що чоловік зраджував знаменитій дружині, а на додачу до цього він ще і практично рік утримував коханку на гроші артистки.

За словами її друзів, поруч з Лолітою Дмитро звик до красивого життя з дорогими курортами, брендовим одягом і хорошою машиною, при цьому заробляв він значно менше дружини.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Публіка любить цю молоду сім’ю українських артистів, в тому числі і за їх почуття гумору. Багато хто сприймає Дантеса як альфонса, тому свого часу Володимир навіть завів жартівливий блог для підкаблучників.

Якщо серйозно, то в інтерв’ю співак зізнався, що на початку відносин Надя дійсно могла похвалитися більшими доходами, що буквально виводило його з себе. Зате зараз у них загальний сімейний бюджет, а питання про гроші в їх парі не стояло ніколи.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Балерина неодноразово публічно звинувачувала свого колишнього чоловіка Ігоря Вдовіна, з яким вона не була розписана офіційно, у привласненні її грошей. За її словами, чоловік брав у неї в борг величезні суми з перших днів знайомства, а коли у них народилася дочка Аріадна, Вдовін пішов далі і позичив у неї 3 мільйони доларів. Ці гроші він до сих пір їй не повернув. Крім того, Волочкова стверджує, що її екс-чоловік піариться на її імені.

“Дивно, що через 16 років він на все життя залишається “колишнім чоловіком Анастасії Волочкової”, — писала балерина одного разу у себе в Інстаграмі.

Йолка та Сергій Астахов

Йолка та Сергій Астахов
Йолка та Сергій Астахов

Єдиним законним чоловіком співачки був простий хлопець з Підмосков’я на ім’я Сергій. Всі тяготи по забезпеченню їх сім’ї лежали на плечах Йолки, причому пара жила з батьками Астахова. Пізніше артистка навіть зробила чоловіка своїм адміністратором, однак через кілька років звільнила і перестала публікувати спільні фото. Ніякої інформації про розлучення подружжя немає.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак і Мурат

Співачка допомогла своєму тепер уже колишньому обранцеві заснувати власний ресторанний бізнес, тоді як до весілля Мурат був звичайним працівником турецького готелю. Цікаво, що причиною розлучення стало зовсім не це. Детальніше дивіться у відео на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.