Камалія розчулила публіку сімейним знімком з чоловіком і дітьми: Захур і дочки в вишиванках

Співачка Камалія привітала Українців з Днем вишиванки і показала зворушливе сімейне фото.

Українська співачка Камалія вже 18 років заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Свою любов пара закріпила народженням двох чарівних доньок – Арабелли і Мірабелла. Зараз україно-пакистанський Соуз Камалії та Мохаммада є прикладом для багатьох. Подружжя довели, що люди з різними традиціями і культурою можуть створити міцний союз. Камалія поважає пакистанські традиції свого чоловіка, а Мохаммад Захур поважає українські традиції.

Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

Сьогодні, 20 травня, коли в Україні святкують День вишиванки, співачка Камалія опублікувала сімейне фото з чоловіком і дітьми, де вони позують в українських національних нарядах. Камалія стала в кадрі в небесно-блакитному лляному платті, яке було розшите шовковими нитками. Дівчатка Арабелла і Мірабелла позували в яскравих спідницях і вишиванках. Чоловік Камалії Мохаммад Захур надів українську вишиванку під піджак. Знімок зроблений в саду на тлі квітучих плодових дерев.

“З днем вишиванки! Нехай життя буде вишита тільки красивими фарбами “, – підписала фото Камалія.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Зі святом! Яка Ви справжня, проста і приємна! “, “Милуюсь вами! Дуже красиві “, “Дуже красива сім’я! “, “Щастя вам і вашій родині “, “Дуже красива інтернаціональна сім’я “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.