Тіна Кароль показала дорослого сина і зізналася, що має намір народити ще одну дитину: “Потрібні ще …”

Тіна Кароль не раз говорила, що мріє про доньку. Схоже, співачка скоро вирішиться на цей крок.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і затребуваних співачок України, яка закохала в себе мільйони слухачів. У співачки є син – 12-річний Веніамін, який народився в шлюбі з продюсером Євгеном Огіром. Тіна не часто показує свого сина Веніаміна на публіку і оберігає його від надмірної суспільної уваги. Цього разу артистка вирішила побалувати своїх шанувальників і опублікувала спільне фото з сином в Інстаграм-сторіз. Хлопчик за останній рік помітно підріс і вже став вище своєї мами.

Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль
Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль

“Мій пташеня вже вище за мене! Потрібні ще пташенята! “, – підписала фото Тіна Кароль, натякнувши про плани на поповнення в родині.

Варто відзначити, що співачка раніше вже говорила, що дуже мріє про доньку. В інтерв’ю Каті Осадчій співачка зізналася, що мріє народити від коханого чоловіка. Однак, якщо це не станеться, то є інші способи стати мамою. Наприклад, удочеріння.

Нагадаємо, єдиний син Тіни Кароль Веніамін народився в 2008 році. Коли хлопчикові було 5 років, його батько Євген Огір помер від онкологічного захворювання. Коли Вєні було 8 років, Тіна вирішила відправити сина вчитися в Лондон. Там Веніамін вчиться в престижній школі Repton Preparatory School.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Хлопчик дуже здібний і є відмінником. Престижна школа надає учням гуртожиток, але Тіна вирішила, що її син там жити не буде. Веня живе в українській родині, яка допомагає не забувати йому рідна мова.

Більше цікавих фактів про життя Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.