Щупленький дідок: шанувальники не впізнали постарілого Валерія Леонтьєва поруч з красунею-дружиною

Відомий артист Валерій Леонтьєв змінився настільки, що його не впізнають шанувальники.

Популярному в 90-х артисту Валерію Леонтьєву вже 72 роки. Він як і раніше багато гастролює, веде активний спосіб життя і поки що не збирається на пенсію. Для того, щоб добре виглядати в свої не юні роки, артист останнім часом дуже схуд. Крім того, Леонтьєв зробив не одну пластичну операцію. Сам співак не приховує свою пристрасть до пластичних операцій, а також він відзначає, що ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом і регулярно відвідує косметологів. Однак всі ці маніпуляції не зупиняють старість. Час бере своє і зараз багато шанувальників не впізнають свого кумира.

Валерій Леонтьєв зараз
Валерій Леонтьєв зараз

Вже довгий час Леонтьєв знаходиться в Майамі разом зі своєю дружиною. Нещодавно Ігор Крутой, який живе у Флориді, в своєму Інстаграм-блозі показав Леонтьєва з дружиною, які приїхали до нього в гості. Шанувальники просто жахнулися змін у зовнішності кумира. Він дуже сильно постарів. Худоба ще більше підкреслює зміни в зовнішності. Через пластичних операцій особа артиста виглядає опухлим.

Валерій Леонтьєв в січні 2021
Валерій Леонтьєв в січні 2021
Валерій стрічки з дружиною у Юрія Крутого
Валерій Леонтьев з дружиною у Юрія Крутого

Нагадаємо, дружина Валерія Леонтьєва – колишня бас-гітаристка Людмила Ісакович. Це перше і єдине кохання в житті артиста. У 90-х Ісакович переїхала в США, а Леонтьєв залишився в Росії. Вони бачилися, але рідко. Незважаючи на те, що чоловік і жінка живуть на дві країни, їм вже майже півстоліття вдається зберігати теплі відносини і міцний союз.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.