Віра Брежнєва в комбінезоні з відкритим животом похвалилася фігурою (Відео)

Красуня Віра Брежнєва з моменту початку карантину перестала так часто виходити в світ, тому її рідко бачать на заходах. Нещодавно вона перервала "тишу" і показала ідеальну форму.

Дівчина вийшла у вечірньому костюмі – чорних атласних штанях і ніжному топі, який повністю демонструє її тонку талію.

Як виглядала Віра Брежнєва на заході?

У Віри відкрита спина, плечі, вона сама позувала з легким вечірнім макіяжем і розпущеним волоссям. Шанувальники позитивно оцінили її зовнішній вигляд, в який раз визнавши Віру однією з найшикарніших і жіночних представниць шоу-бізнесу.

“Вчора був просто супер-насичений і емоційний день. Я стільки всього встигла і зараз сама насолоджуюся фото і відео зі вчорашньої премії РУ.ТВ якої в цьому році X років!) Хто дивився прямий ефір? “, – пише Брежнєва під відео в соціальній мережі Інстаграм.

“Я була останньою на червоній доріжці, тому що у нас затрималася репетиція, а ми готували дуже гарний номер! На самій премії я сиділа в залі з самого початку і до свого виходу, дивилася номера своїх талановитих колег, співала і танцювала разом з ними ! Але знаєте, мені дуже шкода, що колеги, які перебували в залі зі мною – були дуже тихими … і не зрозуміло, чи то все відвикли за карантин від заходів і забули, що таке музичне свято, чи то не вистачає поваги до праці інших і радості за інших … я була цьому дуже здивована “,

– додає співачка.

Вона також висловила свої надії на те, що незабаром карантин закінчиться, і таких заходів буде більше.

Ось що в коментарях під відео Віри пишуть шанувальники:

  • богиня
  • неймовірна
  • пожежа
  • Вірочка, це просто. Як завжди сліпуча і карколомна! Дала фору!
  • Ого !! Віра! Ооч красиво!
  • Це Топ, і виступ і доріжка! виглядаєш шикарно

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?