Вагітна дружина Віктора Павлика чекає пологи з дня на день: вже визначилася з клінікою і ім’ям

Катерина Репяхова - молода дружина українського співака Віктора Павліка. Різниця у віці між подружжям - 27,5 років. Але це зовсім не завадило тому, що скоро у них народиться дитина.

Про своє цікаве положення Катя розповіла в соціальній мережі Інстаграм, що, в принципі, логічно як для блогера, ще в січні 2021 року.

Вона довгий час приховувала стать дитини, хоча чоловік не витримав і проговорився на одному з інтерв’ю, що у них буде хлопчик.

З ініціативи Катерини Репяховой, хлопчика назвуть Михайло. Сама Катя, судячи з усього, не хоче хрестити свого сина, але вона поважає релігію свого дорослого чоловіка, і одного разу обмовилася в Інстаграм-сторіз, що піде на цей крок саме заради свого чоловіка.

Катерина Репяхова (Павлик) в обтягуючому плаття показала свій величезний живіт: до пологів – пара тижнів

Також недавно майбутня молода мама розповіла, чи буде її чоловік бути присутнім на пологах.

“Як ви знаєте, мій чоловік дитина Радянського Союзу, і до цієї весни він не знав, що існують такі пологові будинки, як ” Пологовий будинок Адоніс “. Пологові будинки сімейного типу, де є величезний диван для тата і плоский телевізор і смарт тв, а ще шестиразове харчування для мами і тата. Він запам’ятав для себе варіант, коли в пологовий будинок не пускають нікого і мама, народженого малюка показує татові через вікно)) “, – пише Катерина.

“Загалом, як мій чоловік ставився до партнерських пологів ви вже зрозумів. Спочатку він і чути не хотів. Але потім, коли побував в один раз на екскурсії (нам показали палату). А потім ще й поспілкувався з завідуючою, його думка трохи змінилося “, – ділиться блогерша.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.