Максим Галкін показав клумбу Алли Борисівни: цвіте і пахне (Відео)

Максим Галкін любить демонструвати в своєму Instagram-профілі свої успіхи в садівництві. Видно, що Максим дуже любить свої володіння і самостійно за ними стежить.

Напередодні він похвалився квітами в своєму саду, які вже у всю радують господарів своїм цвітінням. Галкін зізнався, що він любить весну саме за те, що вона дарує таку красу. І опублікував відеозапис, яку зробив прямо в своєму Інстаграм-профілі.

Гуморист розповів, які саме рослини цвітуть у дворі. Галкін також похвалився, що на ділянці тепла погода, якої в Москві зазвичай не буває.

А ось яким квітучими садами Максим Галкін хвалився рівно рік тому

“Яка погода! Кайф! Я все своє дитинство пам’ятаю, що в Москві і Підмосков’ї вічно дощі. І ось в кой-годи! “, – похвалився шоумен.

“Якщо ви вважаєте, що я занадто енергійний, я просто тільки що випив кави “, – сміється Галкін. Додамо, що до публікації відео шоумен показував фотографії їх з Аллою Борисівною дітей Лізи і Гаррі, які стоять на тлі квітучих рослин.

Нагадаємо, що гуморист і пародист Максим Галкін і радянська співачка Алла Пугачова разом з 2001 року.

Закохана парочка почала жити разом в 2005-му, а через шість років офіційно зареєстрували свої стосунки.

У 2013-му подружжя стало батьками близнюків Лізи і Гаррі. Цікаво, що з’явилися вони завдяки процедурі штучного запліднення. Виносила близнюків сурогатна мати.

Після того, як Пугачова і Галкін офіційно зареєстрували свої стосунки у 2011 році, співачка потішила чоловіка новиною, що у них можуть бути спільні діти. Після штучного запліднення близнюків виносила і народила сурогатна мати. Тоді Аллі було 64 роки, а Максиму – 36 років. У 2017-му Пугачова і Галкін повінчалися. Для Алли це було друге вінчання.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.