Юрій Горбунов показав, як вечорами проводить дозвілля зі своїм старшим спадкоємцем

У Юрія Горбунова від Катерини Осадчої є один син. Звуть його Ваня, і йому на даний момент чотири роки. Однак в 2021 році мама і тато подарують Вані братика або сестричку.

Новина про поповнення в родині телеведучих з’явилася недавно. Чутки про цікаве положення телеведучої і автора програми “Світське життя ” ходили вже давно, проте вона довгий час їх не коментувала.

Юрій Горбунов намагається у всьому допомагати своїй вагітній дружині

Так, у свій вихідний, в понеділок, Юрій Горбунов ввечері вирушив на прогулянку зі своїм сином. Це була не звичайна піша прогулянка, а поїздка на велосипедах. У Юрія великий велосипед для дорослих, а у сина маленький.

Зоряний тато вчив Ваню кататися, і допомагав йому їхати.

Нагадаємо, раніше в одному зі своїх інтерв’ю чоловік Каті, телеведучий Юрій Горбунов, розповів про плани завести ще одну дитину – дочку. Однак він не ставив собі ніяких тимчасових обмежень, і ніхто навіть подумати не міг, що поповнення в зоряному сімействі трапиться настільки швидко.

Також нагадаємо, що Катя Осадча народила Юрію Горбунову сина 18 лютого 2017 року. За пару тижнів до цього вони офіційно стали чоловіком і дружиною, хоча до цього були разом і приховували стосунки майже три роки. Іван – друга дитина Каті і перший – для Юрія. У Осадчої також є старший син Ілля від першого шлюбу.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов познайомилися і зійшлися завдяки багатьом проектам на українському телеканалі 1 + 1. В тому числі, шоу “Голос країни ” допомогло їм стати ближче, адже вони вели його удвох.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.