Катя Осадча показала фігуру на останніх місяцях вагітності: Юрій Горбунов скоро стане батьком дочки

Катерина Осадча скоро стане мамою втретє. Телеведучій дуже йде її цікаве положення.

Катерина Осадча не так давно повідомила про те, що вони з Юрієм Горбуновим в очікуванні поповнення. Втім, шанувальники давно здогадувалися про цікаве положення телеведучої, адже її ідеальна фігура останнім часом помітно округлилася.

Поки невідомо, коли точно буде народжувати дружина Юрія Горбунова, але навіть після повідомлення про свою третю вагітність Катерина не поспішає йти в декрет. Вона продовжує вести шоу і зніматися в програмі “Світське життя”, де вона є незмінною ведучою. Варто відзначити, що і 5 років тому, коли вони з Горбуновим чекали першого спільну дитину, Осадча до останнього стояла на сцені.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Екатерина Осадча та Юрій Горбунов

Зараз артистка обирає сукні та костюми вільного крою, щоб не сильно виділяти свій вже немаленький живіт. Не дивлячись на це, округлі форми Каті все одно не заховати.

Нещодавно на офіційній сторінці програми “Світське життя” в Інстаграм з’явилися свіжі знімки Осадчої з учасниками шоу. На фото Катя позує в синій сукні довжини міді на запах і картатому береті. Образ телеведуча доповнила білими туфлями-човниками на шпильці.

Катя Осадча в програмі "Світське життя"
Катя Осадча в програмі “Світське життя” Катя Осадча в програмі Світське життя

Варто відзначити, що живіт у телеведучої росте не по днях, а по годинах. І на кожному новому знімку Каті форми у неї все більші і більші. Цікавий стан неймовірно йде телеведучій. Навіть на знімках видно, що Осадча як ніби світиться від щастя.

Більше про кохання Каті Осадчої і її чоловіка Юрія Горбунова дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.