Зробила з губ вареники: Олена Кравець з “Квартал 95” пішла на поводу у трендів і теж збільшила собі губи

Актриса Олена Кравець - одна з найуспішніших і найталановитіших жінок України. Вона - актриса комедійного жанру і головна в "Жіночому кварталі".

Велику популярність Олені принесла роль в “Вечірньому кварталі”, і ролі в серіалах, які випускала студія “Квартал 95 “. За нею надовго прив’язалася клеймо коханки Зеленського, адже вона завжди грала його дружину або близьку подругу. Навіть після того, як Володимир Зеленський пішов з акторства і став політиком, вони не стали дружити гірше. Одного разу Кравець зізналася – спілкуються менше, але все також щиро і відкрито.

Олена завоювала величезну народну любов і визнання саме завдяки своєму почуттю гумору

Це не дивно, адже творчістю дівчина займалася ще зі студентських років. Напевно, саме тому їй зовсім нескладно приміряти якісь амплуа і ролі, які з боку виглядають комічними і безглуздими.

На її Інстаграм підписані вже більше шестисот тисяч чоловік, які щодня стежать за оновленнями, життєвими історіями і гумором.

Нещодавно у себе в “сторіз” Олена похвалилася результатом ремонту в квартирі батьків в звичній жартівливій манері. Так, Кравець показала новий водонагрівач, який такий хороший, що у неї від нього трохи “роздуло” вилиці і губи.

Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець

“Боже мій, ну це ж прекрасно. Подивіться, я так нагрілася, стоячи поруч з водонагрівачем, що все трошки у мене розширилося. Ось бачите? Розширилося і наповнилося. Боже мій, який несподіваний ефект, всього лише 80 літрів”,

– в жартівливій інтонації і манеру вимови розповіла Олена Кравець.

За допомогою маски в Інстаграм таке перевтілення вдалося зробити швидко. А оцінила його величезна аудиторія, яка щиро посміялася над над новим образом Олена Кравець.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.