Грайлива Надія Мейхер-Грановська в шовковому халатику поманила витонченими формами

Красуня Надія Мейхер - жінка, яка вміє себе подати. Вона не хоче здаватися вульгарною, вміло використовуючи свою жіночність і шарм.

Нещодавно вона показала фотографію, на якій вона, очевидно, позує тільки прокинувшись.

У неї злегка розпатлане волосся, немає макіяжу, а зверху надітий лише легкий голубенький халатик.

“Уже восени новий кіно проект. Комедія. Моя героїня – ділова жінка, яка давно втративши будь-яке відчуття романтики, поглинена зароблянням грошей, почала втрачати все нажите ” непосильною працею “, і в першу чергу сім’ю … Ніколи не пізно переосмислити … І навіть якщо нічого вже не повернути, почати жити з новими відчуттями реальності-можливо. Адже практично ВСІ залежить тільки від нас! “,

-написала Надія Мейхер, співачка і екс-учасниця музичного колективу Віа Гра в описі до своєї фотографії.

Варто зазначити, що для Надії це вже не перший досвід зйомок. До цього її можна було помітити в комедії українського виробництва студії “Квартал 95 ” – “Великі Вуйки “.

Відзначимо, Надія Мейхер (Грановська) – російсько-українська співачка, перша солістка популярної групи “ВІА Гра “, полягала в групі з перервами (2000-2002, 2002-2006, 2009-2011).

Надія Мейхер
Надія Мейхер

З 2006 по 2008 рік Надія Грановська була ведучою програми «Неймовірні історії кохання» на українському телеканалі СТБ. З 2018 року Надія зайнялася музичним продюсуванням і стала зніматися в кіно.

Крім того, Мейхер-Грановська – фіналістка останнього сезону проекту “Танці з зірками “. За допомогою участі в цьому шоу вона намагалася повернутися на велику сцену.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.