Тіна Кароль вирішила повністю відмовитися від бюстгальтера: фотофакт

Нещодавно Тіна Кароль знялася у ніжній фотосесії, де продемонструвала свою розкішну фігуру в топі, джинсах, доповнивши образ косинкою.

Варто зазначити, що відома українська співачка і екс-тренер шоу “Голос країни ” Тіна Кароль любить радувати своїх шанувальників чуттєвими знімками. Нещодавно вона порадувала своїх відданих фоловерів підбіркою фотокарток, на яких позує в шовкових сукнях або речах з тонкої тканини.

Варто зазначити, що весь гардероб Тіни – це ніжні, легкі і жіночні речі, які підкреслюють її талію, щирість, чистоту, легкість.

Вона з розумом і відповідальністю підбирає вбрання, і навіть нескромні сукні та міні не виглядають на зірці вульгарно.

Нещодавно затребувана знаменитість опублікувала знімок, на якому розгорнулася в ліжку серед шовкових подушок. В очі фоловерів Інстаграм-профілю кинулося те, що телезірка валялася в подушках зовсім не в нижній білизні. Під майкою було видно, що від бюстгальтера співачка вирішила відмовитися.

Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика
Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика
Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика
Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика
Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика
Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика

Невже вона таким ходом намагається заманити до себе Дана Балана?

“Щоб залишатися красивими і променистими в божевільному ритмі, важливо наповнювати своє життя корисними звичками. І починаються вони з здорового сну. Бамбукова постільна білизна дарує відчуття легкості і прохолоди в жаркі дні, а шовкові наволочки піклуються про шкіру обличчя, не залишаючи заломів після сну , і про здоров’я вашого волосся. Проявляй турботу до себе і до свого тіла разом з Tina Karol and Home Me “,

– написала співачка у описі до розкішних фотографій.

Нагадаємо, раніше її вже “ловили ” папараці в нарядах, під якими нічого не було.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.