Вагітна Катя Осадча з’явилася на конкурсі краси в безрозмірному платті-шторі: “Така величезна”

Українська телеведуча Катя Осадча, перебуваючи на останніх місяцях вагітності, продовжує активно працювати.

Не так давно Катерина Осадча зізналася, що вони з Юрієм Горбуновим в очікуванні малюка. Поки невідомо, на якому точно терміні перебуває телеведуча і коли їй пора народжувати, але, схоже, йти в декрет Катя не планує. Уже з великим животом вона продовжує вести шоу і зніматися в програмі “Світське життя”, де вона є незмінною ведучою.

Катя Осадча
Катя Осадча

Нещодавно в Києві пройшов Міжнародний конкурс краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International 2021. Катя Осадча стала ведучою конкурсу і вразила публіку своєю яскравою появою. Ведуча блищала на сцені в ефектному довгому просторому платті небесного кольору, яке приховало її кругленькі форми. Свій образ Катя доповнила капелюшком в колір сукні.

“У будь-якій ситуації працюй. Напевно, зараз найгарячіший знімальний час за останні півроку. Все найцікавіше покажемо у світському житті “, – підписала фото Катя Осадча.

Користувачі Мережі по достоїнству оцінили образ телеведучої і написали багато похвальних коментарів, хоча наряд Осадчої сподобався не всім.

“Які ж у ВАС чудові образи”, “Катюша, ви прекрасна”, “Ви така красива, а одягають балахони якісь на вас. Прям жах. Ховають всю вашу красу. “,” Катя в шторі)) така величезна) незвично “,” Теж здається що краще інші наряди одягати на Катю, де підкреслює її животик. Вона дуже красива, а одягають її в балахони. “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.