Жіночна Надія Мейхер в чорному боді стала в позу: помолодшала років на 20

Співачка і актриса Надія Мейхер - улюблениця мільйонів чоловіків. І це не просто так - її артистичність, сильний вокал і дуже приваблива зовнішність - головні козирі.

Нещодавно голосиста екс-віагрянки показала цікаве фото, яке заохотило чоловіків. Там вона стоїть поруч з пілоном в чорному боді і панчохах. Вона поставила руки в боки і задумливо дивиться вдалину. Шанувальники оцінили її шикарну фізичну форму – вона струнка, ноги підтягнуті.

Надія Мейхер
Надія Мейхер показала свою сильну сторону

Під фотографією співачка Надія Мейхер поміркувати над багатьма філософськими питаннями:

“Наше Майбутнє, це впевненість у вчинках, думках, мріях, події, що залишили яскравий відбиток минулого … Але навіть якщо, щось не збувається, головне проаналізувати, відчути, це тому, що не вистачало впевненості, чи тому, що вам було надано більш цікавий шлях – Ваш шлях. це не означає, що він буде легше (найчастіше він супроводжується безліччю складнощів), але це означає, що він дасть вам можливість не тільки максимально розвинути Ваш потенціал, але отримати справжнє задоволення, а спостерігає поштовх і натхнення. Наше майбутнє-це можливість тут і зараз стати господарем своєї Долі … “,

– написала Надія Мейхер.

Відзначимо, зараз у колишньої учасниці колективу “Віа Гра ” напружений і посилений графік концертів. Вона нарешті дочекалася завершення карантинних обмежень, і тепер увірвалася в концертну діяльність. Наприклад, 31 травня у неї заплановано концерт в Дніпрі, а вже на наступний день, в перший день літа, – в Харкові.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.