Шалено красива Злата Огнєвіч обернулася в прозору тканину і поманила пальцем

Злата Огнєвіч - співачка, якій вдалося підняти хвилю обговорень навколо себе через те, що вона пішла на проект "Холостячка".

Як відомо, зараз Злата офіційно самотня, проте їй хотілося б будувати відносини з чоловіком, який прийме її спосіб життя. Як розповіла Огнєвіч в своїй візитці в проекті “Холостячка “, попередні чоловіки не готові були миритися з зайнятістю співачки, і тим, що вона дуже часто виїжджала на зйомки замість того, щоб провести час за романтичною вечерею, наприклад.

Злата Огнєвіч показала фотопідтвердження того, що до літа вона дуже навіть готова

Артистка виклала неймовірно красиві фото, де вона в шифоновому ліфі, очевидно, від купальника, і в спідниці, яка відмінно просвічується і демонструє ноги. Шанувальники відзначають – фігура у Злати Огнєвіч неймовірно акуратна, приваблива і жіночна, тому всі чоловіки будуть тільки раді провести з нею час разом.

“Літо, привіт! Ти почалося для мене фантастично і якось несподівано прекрасно. Я відкрита новому і це приємно бентежить …. Дякую чудовій команді, яка відчула мій нинішній вайб і влаштувала сицилійську вечірку під відкритим небом”,

– пише Злата Огнєвіч на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Злата Огневич здивувала перевтіленням - позувала в прозорій спідниці
Злата Огнєвіч здивувала перевтіленням – позувала в прозорій спідниці
Злата Огневич здивувала перевтіленням - позувала в прозорій спідниці
Злата Огнєвіч здивувала перевтіленням – позувала в прозорій спідниці
Злата Огневич здивувала перевтіленням - позувала в прозорій спідниці
Злата Огнєвіч здивувала перевтіленням – позувала в прозорій спідниці

Відзначимо, недавно завершився новий сезон шоу “Холостяк ” на телеканалі СТБ. Перемогу здобула Анна Богдан. Пост-шоу підтвердило, що вона разом з Михайлом Залівако.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.