Ані Лорак показала як виглядає в повсякденному житті: зовсім Діва

На сцені Ані Лорак завжди блищить в розкішних сукнях і яскравих образах. Однак в звичайному житті зірка виглядає зовсім по іншому.

Ані Лорак є однією з найвідоміших, успішних і затребуваних артисток України і Росії. Її красою захоплюються мільйони, а її пісні буквально відразу стають хітами. Крім своєї концертної діяльності Ані Лорак встигає активно вести свій мікроблог в Інстаграм, де на неї підписані майже 7 мільйонів чоловік. Там знаменитість ділиться свіжими знімками, кадрами з особистого життя і власними роздумами.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так нещодавно Кароліна поділилася з шанувальниками невеликим відео з репетиції. На відео вона була без зачіски, макіяжу, в звичайному повсякденному вигляді. На репетицію співачка одягла короткі джинсові шорти і чорні колготки. Також співачка одягла смугасту кофточку, а замість туфель – кеди на високій підошві. Щоб не морочитися з зачіскою, Ані Лорак просто одягла чорну бейсболку.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Нагадаємо, останнім часом подейкують, що Ані Лорак простила колишнього чоловіка, з яким розлучилася через регулярні зради, і возз’єдналася з ним. Кароліна почала приходити з колишнім чоловіком Муратом на світські заходи, а незабаром в Мережі з’явилося свіже відео з вечірці Кіркорова, де Ані Лорак обіймається і танцює з екс-чоловіком.

Втім, сама зірка поки не коментувала те, що відбувається, але все таємне рано чи пізно стає явним.

Більше подробиць з особистого життя співачки дивіться в наступному відео YouTube-каналу “Одна хвилина”:

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.