Лорак в райдужному купальнику похвалилася збільшеним розміром: тепер чоловіки дивляться тільки туди

Співачка Ані Лорак, вона ж Кароліна куека, недавно випустила новий кліп на пісню "Раздетая". Багато відзначили, що вона менш сильна, ніж попередній хіт "Наполовину".

Однак Лорак, судячи з усього, ні краплі не засмутилася. Вона продовжує радувати численних фанатів новинками в своєму Інстаграм-профілі. Перш за все, вона привітала всіх з початком літа, показавши райдужний знімок в купальному костюмі. При чому, райдужний – в прямому сенсі цього слова. Вона одягла роздільний купальник, який переливається всіма кольорами веселки.

У коментарях фанати припустили, що Лорак могла збільшити собі бюст, так як виглядає він більш округлим і виразним, ніж на старих фотографіях з її Інстаграм-профілю.

Не секрет, що минулої весни вона встигла відпочити на Мальдівах. Там артистка влаштовувала фотосесії прямо на пляжі. У перший день літа Кароліна вирішила поділитися одним зі знімків. Вона постала в кадрі в стильному купальнику забарвлення омбре.

Чим Лорак хвалилася на фото в костюмі для плавання?

Ані Лорак
Ані Лорак

Лорак позувала на тлі прибою в мініатюрному ліфі на зав’язках. Вона блиснула не тільки рельєфним пресом, але і стегнами. Співачка навіть блиснула розкішним бюстом, який рідко демонструє публіці.

Відзначимо, не дивлячись на те що Лорак складається в розлученні, вона рідко дозволяє собі носити сміливі наряди.

Дівчина віддає перевагу підкреслювати фігуру лосинами і сукнями. При цьому її вбрання ніколи не повторюються, а на світських зустрічах шанувальники бачать аутфіти зірки, які коштують надзвичайних грошей

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.