Різко схудла Джамала похвалилася відкритим животиком в топі (Відео)

Як відомо, в цьому році співачка Джамала оголосила боротьбу із зайвою вагою. Судячи з її нової публікації, вдається це співачці на "відмінно ".

Вона виклала в Мережу нарізку відео, зроблених під час підготовки до концерту.

В описі Джамала висловилася, що шалено радіє тому, що “концертні будні ” все ж повертаються в її життя. Нехай і поступово, нехай і з істотними обмеженнями.

А ось що переможниця Євробачення Джамала розповіла про своє схудненні:

“Сьогодні я зустріла сусідку, яка обдарувала мене компліментами. Стало приємно, але ще більше мене зачепили її слова після. Вона сказала, що її невістка тримає дієту за моїми рекомендаціями з постів. Приємно отримувати таку зворотний зв’язок “.

Жінка зізнається – її раціон не такий ідеальний, як публікують дієтологи. А ще – вона не раз зривалася, і їла шкідливу їжу, але все ж продовжувала йти далі, адже згадувала, заради чого починала.

“Чи порушує я призначення? Так! Їла і бургери, і пасту, і торт. Але тепер я намагаюся їсти заборонені продукти до 13.00 -15.00. І якщо все ж з’їла, то на вечерю залишаю собі тільки склянку безлактозную йогурту. Я дуже рада , якщо вам допомагають мої рекомендації “, – написала співачка Джамала в своєму Інстаграм-профілі.

А ось який Джа була до того, як зважилася на грунтовну боротьбу із зайвими кілограмами:

Джамала змінила імідж
Джамала змінила імідж
Джамала спародіювала співачку Шер
Джамала спародіювала співачку Шер
Джамала
Джамала вирішила, що їй потрібно скинути 10 кг

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.