Як би виглядали Тіна Кароль, Ані Лорак, Настя Каменських, Камалія, якби набрали зайву вагу

Знаменитості сидять на жорстких дієтах і активно займаються спортом, щоб завжди бути в хорошій формі. Як би вони виглядали, якби набрали пару десятків кілограм?

Ми вирішили за допомогою фотошопу додати знаменитим українським співачкам пару десятків кілограм і подивитися, як би вони виглядали в іншому вазі.

Ані Лорак

Ані Лорак завжди відрізнялася дуже красивими і жіночними формами. Великий бюст і тонка талія – гідності артистки. Для того, щоб не втратити форму Кароліна активно займається в спортзалі. Якби співачка набрала пару десятків кілограм, то виглядала так:

ка
Як би виглядала Ані Лорак, якби набрала зайву вагу

Настя Каменських

Настя Каменських довгий час бореться із зайвими кілограмами. Вона то худне, то знову поправляється. Співачка схильна до повноти і якби вона не займалася собою, то могла б виглядати так:

Як би виглядала і, якби набрала зайву вагу
Як би виглядала Настя Каменських, якби набрала зайву вагу

Камалія

Співачка Камалія у 2008 році завоювала титул “Міс світу”. Хто як не вона знає, як це – тримати себе в формі. Якби співачка набрала пару десятків кілограм, то виглядала так:

Як би виглядала Камалія, якби набрала зайву вагу

Тіна Кароль

Тіна Кароль зізнається, що дуже любить солодке, але не дозволяє собі навіть маленький шматочок торта в день народження, адже вона схильна до повноти. Якби тендітна Тіна дозволяла собі їсти, все що їй хочеться, виглядала б вона приблизно так:

Як би виглядала Тіна Кароль, якби набрала зайву вагу

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.