Катя Осадча на останніх місяцях вагітності стрімко набрала вагу: ховає форми за вільними нарядами

Телеведуча Катя Осадча здивувала публіку яскравим літнім образом в малиновому костюмі.

Не так давно телеведуча Катерина Осадча зізналася, що скоро стане мамою втретє. Поки невідомо, на якому точно терміні перебуває телеведуча і коли їй пора народжувати, але, схоже, йти в декрет Катя не планує. Уже з великим животом вона продовжує вести шоу і зніматися в програмі “Світське життя”, де вона є незмінною ведучою.

Катя Осадча на премії YUNA-2021
Катя Осадча на премії YUNA-2021

Також телеведуча продовжує активно вести свій Інстаграм-блог, де ділиться з шанувальниками свіжими знімками. Так, нещодавно Катя оприлюднила фото з прогулянки. На знімку Осадча позувала в костюмі малинового кольору, що складався з широких штанів і подовженого піджака oversize. Під піджак вона одягла білу сорочку. Замість звичних туфель на підборах телеведуча одягла білі кросівки. Волосся Осадча зібрала в ззаду, а на обличчі зробила легкий макіяж.

Катя Осадча
Катя Осадча

Користувачі Мережі тут же почали коментувати образ. Наряд Каті Осадчої сподобався не всім.

“Ой … який костюмчик”, “Вау, дуже красиво”, “Хотілося б бачити вас в нарядах, які підкреслюють вагітність. А в цих костюмах оверсайз здається, що ви сильно поправились “,” Дуже яскравий модний костюмчик “,” Дуже добре виглядаєш (втім, як завжди) “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, роман Юрія Горбунова і Каті Осадчої почався в 2015 році. Вже через 2 роки у них народився первісток Іван. Тоді вони офіційно уклали шлюб.

Більше про кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.