Останній шанс Лесі Нікітюк: самотня телеведуча одяглася в усі прозоре, щоб нарешті знайти собі чоловіка

Як відомо, телеведуча Леся Никитюк офіційно самотня. Кілька років тому у неї вже були відносини, але вони сумно закінчилися.

Після розставання з молодим чоловіком Нікітюк навіть говорила, що розрив відбувся на її думку через те, що вона зробила їх любов публічної – розповіла про хлопця всій країні. Після тих подій телеведуча Нового каналу заявила – навіть якщо у неї з’явиться новий коханий, вона більше не буде так афішувати цей союз.

Судячи з тих відвертим і дуже навіть відкритим знімкам, Леся Іванівна Нікітюк як і раніше самотня

В одній з останніх фотосесій Леся Никитюк позувала в комбінезоні, який повністю складається з сітчастої тканини. Такий look Леся Іванівна назвала логічно і зрозуміло – “останній шанс”.

Останній шанс Лесі Никитюк - в хід пішли прозорі наряди
Останній шанс Лесі Нікітюк – в хід пішли прозорі наряди
Останній шанс Лесі Никитюк - в хід пішли прозорі наряди
Останній шанс Лесі Нікітюк- в хід пішли прозорі наряди

Багато шанувальників оцінили те, яка у неї шикарна фігура під прозорим костюмом. Ще одним предметом для обговорення стали нескінченно довгі ноги артистки, які вона завжди виставляє на загальний огляд.

Нагадаємо, тривалий час про відносини телеведучої з чоловіками не було відомо нічого. Лише коли їй виповнилося 30, дівчина зізналася, що щаслива в стосунках з чоловіком, який виявився бізнесменом і … її сусідом по сходовому майданчику.

Пара зустрічалася два з половиною роки, Леся прийняла від коханої людини кільце на честь заручин і познайомила з ріднею. У своєму Instagram, Никитюк вже писала про те, що доглядає собі весільну сукню. А українські ЗМІ і зовсім повідомляли, що весілля знаменитої телеведучої вже відбулася і пара чекає первістка. На превеликий жаль, в лютому 2019 року Леся повідомила про те, що розлучилася з коханою людиною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.