“Як ковбаса в сітці”: затягнуту в боді Корольову посварили за фото з мамою

Нещодавно у співачки Наташі Корольової був день народження. В честь цього вона влаштувала яскраву фотосесію зі своєю головною жінкою в житті.

Мама Наташі Людмила Іванівна Поривай виглядає на фото дуже яскраво. Вона зробила райдужний макіяж і одяглася разом з дочкою в яскраво рожеві боді. Незважаючи на те, що шанувальники Наташі дуже люблять її і всю її сім’ю, тут скоріше було більше критики, ніж приємних слів.

Втім, самі погляньте.

Скріншот коментарів зі сторінки Наташі Корольової
Скріншот коментарів зі сторінки Наташі Корольової

А вже до іншого відео, де Наталія та Людмила Іванівна одягнені в більш скромні і стримані наряди, було більше схвальних коментарів.

Скріншот коментарів зі сторінки Наташі Корольової
Скріншот коментарів зі сторінки Наташі Корольової

Відзначимо, що мама грає в житті Наташі Корольової дійсно дуже важливу роль. Особливо в тій злощасної ситуації, коли Тарзан зрадив своїй дружині і зізнався в цьому. Наташа кілька днів не розмовляла з невірним чоловіком. І єдиною реальною опорою, крім дорослого сина Архипа, стала 75-річна мама.

Якщо вірити Інстаграм-аккаунту, Наташа Корольова дуже близько і довірливо спілкується зі своєю матір’ю, і довіряє їй особисті переживання. А їх було дуже багато після публічного скандалу з чоловіком-зрадником.

Благо, зараз в родині Королевою все налагодилося. Правда, поки невідомо, як на хвилю обговорень і негативних коментарів в мережі відреагувала співачка і її 75-річна мама.