9-річна дочка Ані Лорак влаштувала запальні танці на концерті мами: “Сімейна підтримка”

Дочка Ані Лорак 9-річна Софія прийшла на концерт мами і підтримала її танцями.

З весни 2020 року, коли в країні і в світі ввели карантинні обмеження, Ані Лорак, як і більшість артистів естради, пішла на вимушені канікули. Після послаблення карантинних обмежень співачка заявила, що відправляється в концертний тур. До кінця року Лорак має намір дати концерт в 33 містах Росії.

Ані Лорак організовує тур по містах Росії
Ані Лорак організовує тур по містах Росії

Вчора, 4 червня, черговий концерт Ані Лорак пройшов в Барвисі. На концерті з’явилася і 9-річна дочка співачки. Вона приїхала разом зі своїм батьком Муратом Налчаджиоглу. Варто відзначити, що Мурат напередодні приїхав в Москву з Києва і весь свій вільний час проводить з дочкою. Чоловік зняв відео і опублікував в Інстаграм-сторіз, як Софія співає і танцює під пісню Ані Лорак. Пізніше відео було продубльовано на фан-сторінці Ані Лорак.

Нагадаємо, раніше в Мережі з’явилася інформація, що Ані Лорак знову зійшлася зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Чутки спровокувало відео з вечірки Філіпа Кіркорова, де зняли Кароліну в обнімку з колишнім. Вони танцювали, обнімалися і насолоджувалися компанією один одного. Пізніше стало відомо, що Ані Лорак разом з донькою і Муратом поїхали на спільний відпочинок до Туреччини. Поки співачка не коментує ситуацію, що склалася.

Більше про особисте і творче життя Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.