Мамина гордість: як виглядає і чим займається старший син Катерини Осадчої?

У 2021 році старший син телеведучої Катерини Осадчої Ілля Поліщук - випускник. Про це його зоряна мама розповіла особисто в Інстаграм.

Повнолітній Ілля тепер – абітурієнт. Думає, куди буде вступати. Його мама прийшла на святкування випускного і показала деякі фотографії з сином. Публіка наполягає – мама і син взагалі не схожі між собою, але дуже видно, як вони один одного люблять.

У старшого сина Катерини Осадчої – випускний

У старшого сина Катерини Осадчої - випускний
У старшого сина Катерини Осадчої – випускний
У старшего сына Екатерины Осадчей — выпускной
У старшого сина Катерини Осадчої – випускний
У старшого сина Катерини Осадчої - випускний
У старшого сина Катерини Осадчої – випускний

Хто ж перший чоловік і батько старшої дитини Каті Осадчої?

Головна ведуча шоу “Світське життя”, яке показують по телеканалу 1+1 ось уже 16 років, зустріла свою першу серйозну любов ще в кінці 1990-тих – нею став Олег Поліщук, на той час – депутат і бізнесмен. Молодій журналістці Каті на той момент було всього 18 років, але це не завадило парі піти під вінець у 2001 році.

Син Ілля – улюблений і бажаний. Однак зберегти шлюб між батьками не зміг. Олег і Катя розійшлися, коли той був дитиною. Однак Катерина не забороняє біологічному батькові бачитися з дитиною і проводити з ним час.

Вдруге Катерина Осадча вийшла заміж за телеведучого Юрія Горбунова. Від нього вже народила сина Ваню, якому зараз чотири роки.

У 2021 році Катерина Осадча та Юрій Горбунов чекають поповнення в сімействі – поки стать майбутньої дитини вони не афішують, але ця дитина для обох батьків бажаний.

Приховували стосунки 5 років: історія любові телеведучих Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.