Вагітна Катя Осадча позувала у відкритому купальнику на березі моря: “Сонячні ванни для малюка”

Українська телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно заявила про свою вагітність, зараз відпочиває в сонячній Туреччині.

Незмінна телеведуча програми “Світське життя” Катя Осадча, незважаючи на своє цікаве положення, в декрет йти не збирається. Вона як і раніше веде різні шоу і блищить на телеекрані. При цьому телеведуча не забуває і про відпочинок. Нещодавно Катя відправилася зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим в сонячну Туреччину. Звідти телезірка регулярно публікує фото, чим радує своїх шанувальників.

Так, Катерина Осадча оприлюднила знімок, де вона позує в роздільному купальнику на березі моря. Телеведуча сіла спиною до об’єктиву.

Катя Осадча
Катя Осадча

“Ідеальний понеділок “, – підписала фото Осадча.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Ви така чарівна, захоплююся вами”, “Сонячні ванни для малюка”, “Ідеальна жінка”, “Дуже красивий вид”, Катюша, ви красуня “, – пишуть коментатори.

Через деякий час Катя Осадча опублікувала ще одне фото в своїх Інстаграм-сторіз. На цей раз телеведуча показала свій немаленький живіт. Судячи з усього, Осадча та Горбунов вже скоро стануть батьками вдруге.

Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

Нагадаємо, Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти “. А вже в 2017 році Катя народила від Юрія сина і вони офіційно оформили свої стосунки.

Більше про любов Горбунова і Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?