Віра Брежнєва захопила публіку знімком 69-річної матері: неймовірно красива жінка

Сьогодні, 8 червня, мама Віри Брежнєвої Тамара святкує 69-й день народження. Співачка зворушливо привітала рідну людину.

Віра Брежнєва є дуже активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм-блог артистки налічує більше 11 мільйонів підписників. Віра кожен день публікує свіжі фото і відео і ділиться думками.

Сьогодні, 8 червня, Віра вперше за довгий час показала фото своєї мами Тамари і зворушливо привітала її з 69-м днем народження.

На знімку мама Віри позує в модному вбранні, який складається з світлих широких штанів і білої сорочки. Доповнили образ сонцезахисні окуляри і тоненький ланцюжок на шиї.

Тамара Галушка - мама співачки Віри Брежнєвої
Тамара Галушка – мама співачки Віри Брежнєвої

“Улюблена мама, ідеальна Бабуся, найкраща подруга, помічниця, підтримка і опора) Сьогодні 69! Святкуємо і радіємо всієї нашої великої сім’єю! Нам дуже пощастило бути дітьми і внуками такої жінки “, – підписала знімок Віра Брежнєва.

Варто відзначити, що 69-річна іменинниця виглядає просто чудово і явно набагато молодше свого віку. Це відзначили і користувачі Мережі.

“Красива стильна і дотепна мама”, “Мамуля шикарно виглядає”, “Мама – нереальна у вас! Міцного здоров’я їй і щастя вашої красивої сім’ї “,” Дуже красива жінка “,” Мама красуня, довгих років життя і міцного – міцного здоров’я “,” Вона і правда у вас особлива. Всіх благ вам, дівчатка “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.