Поки Таюне не бачить: Олега Винника застукали в обіймах Полякової в її заміському будинку

Повелитель жіночих сердець Олег Винник провів час з Олею Поляковою в її заміському будинку.

Як виявилося, Олег Винник і Оля Полякова не тільки колеги по сцені. Вони дружать настільки близько, що головний вовк країни навіть приїжджає до неї погостювати.

Так, нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Полякова опублікувала відео зі свого заміського будинку. У відео вона підійшла до Олега Виннику обняла його і посміхалася на камеру. На задньому фоні було видно і інші люди. Схоже, Полякова влаштувала в своєму будинку вечірку для друзів.

Олег Винник в гостях у Олі Полякової: скріншот з Інстаграм-сторіз
Олег Винник в гостях у Олі Полякової: скріншот з Інстаграм-сторіз

Варто відзначити, що недавно Оля Полякова закінчила будівництво прибудови біля свого будинку, в якій вона частенько приймає гостей.

Це невеликий будиночок з панорамними вікнами на всі сторони, в тому числі і з видом на озеро. Прямо з будиночка – вихід на пірс. Влітку ці вікна розсуваються і будова перетворюється на простору терасу. Усередині будиночка знаходиться камін, великий стіл і стільці для прийому гостей і диван. Стіни та підлога витримані в світлих тонах, як і меблі.

Будиночок для відпочинку Олі Полякової
Будиночок для відпочинку Олі Полякової
Будиночок для відпочинку Олі Полякової
Будиночок для відпочинку Олі Полякової

Оля Полякова раніше розповідала, що в її заміському будинку є тераса, басейн, розкішні клумби з трояндами та іншими квітами, теплиці, стайні і хлів для кіз. Також на території особняка розташований 100-метровий льох, в якому Полякова витримує сири власного виробництва.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.