Надя Дорофєєва в рваних штанях сховала обличчя за квітами: як завжди прекрасна

Неймовірно струнка і харизматична співачка Надя Дорофєєва вміє здивувати чином. Вона позує то в дуже відкритому одязі, то в закритій. Але все одно залишається красивою.

Нещодавно вона поділилася з користувачами мережі Інстаграм аутфітом – оверсайз-сорочкою і білими штанами з дірками. Цей повсякденний наряд виглядав сучасно і недбало, але стильно.

Дані речі дуже гармонійно поєднувалися, і підкреслювали тонку талію екс-солістки групи “Время и стекло “.

Важливо зауважити, що після відходу з цієї музичної групи Надя Дорофєєва кардинально змінила своє життя – змінився репертуар, підхід до власних концертів, творчості і так далі.

Тепер її повсякденна робота знайшла новий виток.

Надя Дорофєєва показує ідеальний аутфіт на літо

Модну зйомку співачка влаштувала на задньому дворі розкішного заміського маєтку, взявши в руку вазу з рожевими трояндами і жасмином. На Наді Дорофєєвої джинси білого кольору з високою талією, які ніколи не вийдуть з моди. Фішка одягу – сміливі розрізи на стегнах, що стали трендом тільки в цьому сезоні.

В руках у співачки – горщик з квітами. Вона прикрила обличчя рукою, ніби-то поправляючи волосся. Це надає Наді легкості, жіночності і впевненості. Втім, всі ці якості супроводжують дівчину протягом довгих років на сцені.

Відзначимо, Надя Дорофєєва одружена з музикантом Володимиром Дантесом. Вони живуть в приватному будинку, який будували спеціально на їхнє замовлення і примхам.

Раніше Дантес мало з’являвся на публіці, але зараз він досить часто виступає в проектах телеканалу 1 + 1 та студії “Квартал 95 “.