Сильно пострункішала з минулого року: мультіартіст Монатік похвалився красунею-дружиною в шортах

Український співак і танцюрист Дмитро Монатік, а також його дружина Ірина Демічева вирушили у відпустку, поки в Україні прийшов сезон дощів.

Цього разу закохана пара вирішила поїхати в Грецію – і відпочити під жарким сонцем, і відвідати різні історичні місця, які пропонують туристам. Як сумлінні користувачі соціальної мережі Інстаграм, вони не залишають своїх шанувальників наодинці, і кожен день публікують щось нове і цікаве. Наприклад, в останній публікації MONATIK показав свою дружину Іру в коротких шортах. Шанувальники одноголосно відзначили – жінка значно схудла з минулого року.

Дмитро Монатік відвіз свою дружину Ірину в Грецію: фото

Дмитро Монатік відвіз свою дружину Ірину в Грецію
Дмитро Монатік відвіз свою дружину Ірину в Грецію

Слід зауважити, що в Греції Монатік з сім’єю не просто відпочиває. Там подружжя поєднують приємне з корисним – працюють над новою відеороботи виконавця і насолоджуються теплими сонячними днями.

На сторінці в Instagram артист запостив знімок з коханою, на якому вони обидва позують в чорних нарядах на тлі моря.

Ірина одягнена в міні-шорти і сорочку, а Дмитро – футболку, шорти та білі кросівки.

“Неможливо красиво навколо … Особливо зліва від мене “, – підписав Монатік зображення.

Дмитро Монатік і Ірина Демічева
Дмитро Монатік і Ірина Демічева

Шанувальники написали Дмитру та Ірині багато приємних слів. У тому числі і відзначили, що їм дуже пощастило один з одним – виглядає пара дуже мило, романтично і красиво.

Також у пари є двоє синів, особи яких батьки приховували з самого народження. Однак недавно все ж показали, як виглядають їхні спадкоємці.

Дмитро Монатік і його дружина Ірина
Дмитро Монатік і його дружина Ірина

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.