Леся Нікітюк забула одягнути спідницю і розохотила фанатів підтягнутою формою

Леся Нікітюк показала свій новий образ. Наряд телеведучої оцінили не всі.

Леся Нікітюк всього за кілька років стала однією з найпопулярніших і затребуваних телеведучих. Вона стала справжньою народною улюбленицею завдяки своїй простоті, щирості і іскрометному почуттю гумору. Телеведуча приковує до себе увагу глядачів ще й своєю красою. Її довгим ногам і підтягнутому тілу можуть позаздрити багато дівчат.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Нещодавно Леся Нікітюк оприлюднила нове фото в своєму Інстаграм-блозі, яке викликало суперечки серед коментаторів. Телеведуча позувала в бежевому топі і в велосипедках в тон. Колір наряду практично зливався з кольором шкіри дівчини. Через це може здатися, що Леся зовсім без одягу.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Користувачі Мережі тут же почали коментувати наряд.

“Жінка – супер, а костюм безглуздий”, “Ой, ви спідницю забули”, “Че в білизні то вийшла?”, “О боже! Спочатку подумала, що вона без одягу. А спідниця де? “,” Прикид не дуже “, – пишуть коментатори.

Цікаво, що в підписі до фото Леся задала шанувальникам дуже дивне запитання.

“Опитування!?! Як почувається людина поруч з дівчиною, яка заробляє більше? Фігово однозначно. Як зберегти такі відносини? Є у мене психологи і радники в підписках? “, – запитала Леся.

Варто відзначити, що Леся Нікітюк – закореніла холостячка. Відомо тільки те, що кілька років тому дівчина розійшлася зі своїм нареченим. Після цього серйозних відносин у неї не було.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.