Подякував за сина: Віктор Павлик подарував молодій дружині незвичайний подарунок відразу після пологів

15 червня український музикант Віктор Павлик став батьком в 4-й раз. Його молода дружина Катерина Репяхова народила первістка.

55-річний Павлик підтримував свою 27-річну дружину під час схваток і хотів бути присутнім на пологах, але в найвідповідальніший момент, він вийшов з пологового залу. Як говорить сам Павлик – не наважився.

Довгоочікуваний малюк вагою 3400 гр і зростом 53 см. Народився 15 червня о 2:40. Хлопчика назвали Михайлом.

Віктор Павлик став батьком в четвертий раз
Віктор Павлик став батьком в четвертий раз

Молодий батько вирішив віддячити дружину за сина і піднести їй подарунок. Павлик подарував Репяховій золоте кільце, на якому зображена дитяча ніжка.

Віктор Павлик зробив дружині незвичайний подарунок: скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой
Віктор Павлик зробив дружині незвичайний подарунок: скріншот Інстаграм-сторіз Репяхової

Подарунком дівчина похвалилася в своєму мікроблозі в Інстаграм.

Нагадаємо, Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павлика. Різниця у віці у них становить 28 років, але подружжя це не бентежить. Катерина з дитинства була фанаткою Павлика і навіть стала його концертним директором. Незабаром робочі відносини переросли в романтичні. У травні 2020 року вони офіційно уклали шлюб, але саме весілля довелося перенести через карантин. Торжество довелося перенести і вдруге – помер син Павлика від попереднього шлюбу.

Однак Репяхова запевняє – весіллі бути. Торжество відбудеться восени 2021 року, коли новонароджений малюк трохи підросте, а Катя прийде в форму.

Більше про любов Віктора Павлика та Катерини Репяховой дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.