Соломія Вітвіцька підкорює гори: “Люблю людей і життя”

Телеведуча Соломія Вітвіцька вирушила в гори, щоб насолодитися природою і красою. Там вона змогла відпочити і морально перезавантажитися.

Незважаючи на те, що знімок зроблений на природі, туди зірка новин про світ шоу-бізнесу примудрилася одягнутися стильно і жіночно. Вона одягла сукню в підлогу, яка романтично майоріла. Сукня ніжно коралового кольору підкреслила колоритний образ Вітвіцької, вдало підійшла їй за типом фігури, і за кольором волосся. Сама дівчина виглядала дуже загадково, особливо на знімках, де не дивилася в камеру, а млосно відводила погляд в бік.

Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах

Нагадаємо, що раніше українська телеведуча Соломія Вітвіцька 14 червня в Instagram Stories розповіла про своє ставлення до материнства після того, як фоловери поцікавилися, чи хоче вона народити дитину.

“Вважаю, важливо народжувати дітей в люблячій сім’ї з коханим чоловіком”,

– написала ведуча.

Це говорить про те, що поки зірка новин на телеканалі 1 + 1 дітей не планує. Адже в січні цього року Соломія Вітвіцька повідомила про розлучення з чоловіком Владом Кочатковим.

Незважаючи на те, що Соломія – публічна особа, вона вирішила все ж приховати причину розлучення з чоловіком від шанувальників. Однак вони припускають, що це через те, що Влад просто не зміг стерпіти такої популярності своєї дружини, постійні зйомки і того, що вона весь час пропадала у відрядженнях і на зйомках.

Кар’єра Соломія Вітвіцька в якості журналіста і телеведучої

Вітвіцька з 2008 року працює на каналі “1 + 1 “. З 2011-го по 2013 рік була ведучою щоденного телетаблоіда “ТСН. Особливе”, вела випуски новин ТСН, а зараз є провідною нового проекту “Вражаючі історії ТСН”, прем’єра якого відбулася 19 квітня.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.