Дружина Володимира Остапчука здивувала ідеальною фігурою в купальному костюмі

Дружина Володимира Остапчука Христина Горняк блиснула шикарною фігурою. Вона виклала цілу добірку фотографій в пляжних нарядах.

У кожному з них Христина виглядає худенькою, витонченою, жіночною і ніжною. Христина Горняк показала фотопідбірку купальних нарядів – ліф і асиметрична спідниця, яка одну ногу прикриває, а іншу відкриває.

“Я просто в усі, що роблю, вкладаю своє серце! Так у мене і вийшло з моїми гарними костюмами, які спільно ми зробили з @le_tricotthe. Будемо красивими разом цього літа !!!!”,

– написала друга дружина Володимира Остапчука.

Нижче ви можете переглянути костюми, про які йде мова в публікації Христини Горняк.

Христина Горняк показала свої авторські літні костюми
Христина Горняк показала свої авторські літні костюми

Ось що в коментарях пишуть Христині:

  • Пишаюся, – написав її чоловік Володимир Остапчук, і залишив смайлик у вигляді серця
  • Боже яка ти красива !, – пише користувач з ніком maneken007
  • Так, будемо красивими, – пише користувач з ніком kinkakarinka
  • Бежевий костюм просто, – пише користувач з ніком elena_ratynskaya
  • Дуже красиві Творіння, в ресторан точно ні того что дуже просвічується (особисто моя думка) а від по наберіжній біля моря супер, – пише користувач з ніком miralotozka

Нагадаємо, екс-дружина телеведучого каналу “Україна” Володимира Остапчука Олена Войченко на початку його відносин з Христиною опублікувала листування з Горняк, які шоумен вів нібито ще будучи в шлюбі з Оленою.

Цим Войченко спростовує заяви колишнього чоловіка і його нинішньої дружини про те, що їхні стосунки почалися вже після розставання Володимира і Олени.

Оприлюднене листування стало відповіддю екс-подружжя Остапчука на публічні звинувачення з боку його нинішньої дружини Христини. Нова пані Остапчук звинуватила Олену у брехні, ще раз підкресливши, що у неї з Володимиром не було таємного роману, і що вони взагалі не спілкувалися до його заяви про розлучення в кінці жовтня 2019 року.