“Моя любимка”: Володимир Остапчук та Христина Горняк публічно обмінялися милостями

Телеведучий і блогер Володимир Остапчук показав знімок, зроблений під час однієї з прогулянок по сонячному Києву.

Там він в сорочці бежевого кольору, білих штанах і сонцезахисних окулярах присів щоб зробити фото. В описі до фотографії він поміркував над тим, що в наш час вже не так обов’язково носити з собою величезну камеру або фотоапарат, щоб відзняти кадри високої якості і чіткості. Достатньо лише мати сучасний телефон. Володимир привів в приклад свій смартфон від компанії Apple.

У коментарях прихильники стали висловлювати свою думку на цей рахунок. Однак дружина телеведучого Христина написала ось що: “Мій чудовий і найкращий чоловік “. Володимир Остапчук відповів: “Моя любимка “. Шанувальники оцінили таку публічну ніжність, і пораділи за міцну пару, яка навіть після весілля примудряється зберігати таку романтику.

Нагадаємо, що Христина – друга дружина телеведучого Володимира Остапчука. Вони познайомилися на весіллі спільних друзів в Італії, коли Володимир був ще одружений на своїй першій дружині і матері його двох дітей Олені Войченко.

Зараз Олена називає Кристину розлучницею, і жінкою, яка зламала чужу сім’ю. Однак Христина стоїть на своєму – вона не ламала чужу сім’ю.

Поки що у Христини немає дітей від Володимира Остапчука, проте вони планують “розширюватися “.

Володимир Остапчук також містить свою дочку і сина, які живуть з мамою Оленою Войченко, регулярно виплачує аліменти і часто проводить спільний вікенд.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.