Наталя Могилевська у своєму прагненні схуднути відмовилася від багатьох напоїв і їжі

Як відомо, на початку червня цього року українська співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська вирішила поставити собі за мету - до 26 червня схуднути на 4 кг.

Досить серйозна і складна задача, однак досвідчені дієтологи і аналізи співачки показали – це можливо і зовсім не зашкодить її здоров’ю. Щоб мотивація була більш переконлива, а шанувальникам було цікаво спостерігати за процесом, Наталя вирішила посперечатися – якщо до 26 червня вона не схудне на 4 кг і більше, то голить своє волосся на голові.

Така сильна мотивація не залишила Наталю без результату: вже за перший тиждень у неї пішло півтора кілограма

Зараз Могилевська показала, як вона виглядає вже в новій вазі, і розповіла трохи про своє харчування.

Відзначимо, як пише портал 24СМІ, де опублікована біографія багатьох зірок як російської, так і української естради, Наталія Могилевська – знаменита українська співачка, також реалізувала свої таланти в ролі актриси, телеведучої та музичного продюсера. За власні досягнення в 2004 році артистка була нагороджена почесним званням Народної артистки України.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Наташа народилася і виросла в Києві. Батько співачки, Олексій Могила, був геологом, а мама Ніна Петрівна працювала кухарем у столичному ресторані. У сім’ї виховувалася ще й старша сестра майбутньої співачки, Оксана. Могилевська була досить юною, коли загинув її тато, і тягар виховання дочок лягло на плечі матері, яка для Наталії стала кращим другом. Коли жінка померла в 2013 році, для співачки це стало справжньою трагедією.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.