Настя Каменських показала зворушливе фото з покійним батьком: “Папа, я так сумую”

Українська співачка Настя Каменських оприлюднила зворушливе фото з татом в День батька.

20 червня в Україні відзначають день батька. В цей день українська співачка Настя Каменських оприлюднила зворушливе фото з татом, якого не так давно втратила, і написала теплі слова.

На домашньому фото Олексій Жмур сидів на стільці, а його дочка Настя ніжно обійняла його ззаду за плечі.

Настя Каменських показала архівне фото з батьком
Настя Каменських показала архівне фото з батьком

“Папа, я так сумую. Ти найкращий батько, який тільки може бути. Спасибі тобі за все “, – підписала фото Настя Каменських.

Шанувальники Насті підтримали її теплими словами в коментарях.

“Так шкода. Нехай спочине з миром “, ” Гарний “, ” Світла пам’ять … “, ” Папа – це прекрасно “, ” Важко коли наші близькі йдуть від нас “, ” Настенька тримайтеся, запам’ятайте він завжди з вами, і вас не забуде “, – прокоментували публікацію користувачі Мережі.

Нагадаємо, батько Насті Каменських Олексій Жмур помер 25 січня 2021 року. Чоловіка не стало на 82-му році життя. За словами самої артистки, її батько помер “від старості”. Звичайно, як і у всіх людей в такому віці, у Олексія були деякі проблеми зі здоров’ям, але чоловік не хворів нічим серйозним.

Настя Каменських з батьком
Настя Каменських з отцо

Насті було дуже важко змиритися з втратою такого важливого для себе людину. Однак ще більше вона переживала за свою маму Лідію. Батьки Насті Каменських дуже сильно любили один одного, між ними був неймовірний зв’язок.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.