“Не втрачати ні хвилини”: Вагітна Катерина Осадча прикрила живіт і поділилася планами на літо

Телеведуча Катя Осадча чекає дитину. Це буде вже третя дитина, але другий, народжений у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

Коли саме відбудеться зустріч з малюком – поки невідомо. Однак відомо одне – Катя дуже чекає поповнення в сімействі. Вона вже пішла в декретну відпустку, однак продовжує подорожувати, насичуючи себе позитивними емоціями. На цей раз її привернула українська туристична локація – перлина біля моря Одеса. Туди телеведуча і зірка шоу “Світське життя ” вирушила в компанії чоловіка.

Наряди Катерини Осадчої стали більш вільними, адже живіт вже “на ніс лізе”

“Чи не втрачати жодної хвилини літа – завдання максимум. І поспішаємо Дивитися футбол, Останній матч в групі, вболіваємо за збірну “, – написала дружина Юрія Горбунова в описі до останнього фото.

На знімку Катерина одягнена у вільному білому сарафані і широкому поясі-корсеті ніжного персикового кольору. Її обличчя закрите великими сонцезахисними окулярами чорного кольору, тому складно зрозуміти чи є на обличчі Каті макіяж.

Жінка прогулюється на тлі будинку, який вона зі своїм чоловіком, судячи з усього, орендувала. Юрія Горбунова поруч немає, тому можна зробити висновок, що він як раз фотографує.

Нагадаємо, навесні цього року телеведуча Катерина Осадча підтвердила новина про те, що вони з Юрієм вирішили розширювати сім’ю. Однак кого вона чекає – хлопчика чи дівчинку – телезірка поки приховує.

Разом з Катериною серед зірок місцевого шоу-бізнесу поповнення чекає також дружина Микити Добриніна Дарина Квіткова. Нещодавно народила дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?