Тіна Кароль в довгій футболці махнула ногою, і всі побачили що у неї там

Співачка Тіна Кароль лише на перший погляд така скромна і ніжна. В глибині душі вона хижачка і впевнена в собі леді.

Свою енергію Тіна, вона ж Тетяна любить демонструвати через фотосесії. Якщо раніше вони були милими і ніжними, то зараз фотосесії буквально кричать про те, яка у неї всередині жіноча сила.

Кароль не раз розповідала, що ще хотіла б завести дитину і створити сім’ю

Лише через багато років після смерті чоловіка співачка знову готова відкрити душу нової закоханості, нових переживань і новому головному чоловікові своєму житті. Син Веніамін вже зовсім дорослий, і, судячи з усього, приймає будь-яке рішення мами.

Але щоб знайти того самого чоловіка мрії, важливо щось для цього робити. Ось Кароль і викладає такі знімки, що кругом голова.

Наприклад, недавно в її фан-акаунті з’явилося фото, де Тіна Кароль у довгій білій футболці сидить на стільці. Вона так задерла ніжки, що трохи бува не засвітила все те, що у неї знаходиться в зорової недосяжності.

Шанувальникам дуже сподобався даний знімок, так як він справжній, і демонструє кращі риси в зовнішності коханої артистки Тіни Кароль.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Відзначимо, Тіна Кароль, вона ж Тетяна Ліберман (справжнє ім’я співачки, яке їй дали при народженні) – співачка, ведуча і тренер шоу “Голос країни ” на каналі “1 + 1 “.

У 2005 році Тіна Кароль посіла друге місце на конкурсі “Нова хвиля ” і отримала спеціальну премію народної артистки СРСР Алли Пугачової. У 2006 році співачка представляла Україну на міжнародному конкурсі “Євробачення “, де посіла сьоме місце.

У 2009-му їй присвоїли звання заслуженої артистки України, в 2017-м – народної. Зараз вона найулюбленіша, високооплачувана і затребувана зірка української естради, яка користується популярністю і в інших країнах світу.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.