Немолода Алла Пугачова пустилася в танок і махнула сукнею так, що засвітила всі таємне (Фото)

Артист Максим Галкін показав фото з Дня свого народження, на якому зображена головна жінка його життя.

Алла Борисівна в довгій сукні з візерунками танцювала на танцполі так, ніби їй не 72 роки, а 25 років. До слова, в танці вона так задерла свій сарафан, що показала всьому світу свої худі і довгі ніжки. Шанувальники замилувалися – як можна так струнко і свіжо виглядати, коли тобі вже пішов восьмий десяток?

На фото задоволена Алла Борисівна в звичній їй кучерявої зачіски і з яскравою посмішкою запалює під музику

Відзначимо, у Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна дуже зворушливі взаємини. Незважаючи на їх колосальну різницю у віці, вони щасливо уживаються вже стільки років.

На всіх публічних заходах видно, наскільки трепетно і ніжно Максим ставиться до своєї обраниці, і наскільки він вважає її маленькою дівчинкою, а не дорослою жінкою або навіть бабусею.

Публіка захоплюється тим, що Максим Галкін і Алла Пугачова не дивлячись на різницю у віці, публічні засудження, конфлікти інтересів та інші труднощі зуміли зберегти яскраві почуття після багатьох років шлюбу.

На святкуванні ювілею чоловіка Примадонна вимовила зворушливу промову, в якій зізналася Максиму в любові. А їх любов виражається в чарівних дітей Лізі Галкіної та Гаррі Галкін, які радують своїх батьків щодня.

За визнанням Алли Борисівни – одного разу, ще до знайомства з Галкіним, вона бачила свого обранця уві сні і знала, що він прийде до неї і подарує те життя, про яку Пугачова завжди мріяла.

Зараз вони живуть в шикарному замку, ні в чому собі не відмовляють, радісно розвивають один одного, намагаються один для одного і виховують своїх дітей в кращих традиціях сімейних цінностей.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.